waterfles met opdruk Kan voor iedereen leuk zijn

Momenteel zijn we telefonisch ook niet bereikbaar wegens een onderbreking. Stuur ons ons email en wij nemen zo spoedig geoorloofd aanraking met u op. De excuses voor het ongemak!

Bekijk op deze plaats de specificaties waar de merknaam aan moet voldoen. U dan ook ontvangt aangaande ons nagenoeg iedere keer eerst een digitale drukproef ieder e-mail. Voldoet uw merknaam ook niet met een richtlijnen wegens aanleveren? Geen enkel probleem. We maken uw logo gratis na.

Wij hebben voor het eerst wat besteld bij De Schenker en dit zag daar ieder juist uit! Een flessen waren goed geworden.

Bekijk op deze plaats een specificaties waar de merknaam aan moet voldoen. U dan ook ontvangt betreffende het nagenoeg iedere keer aanvankelijk een digitale drukproef ieder e-email. Voldoet uw merknaam ook niet aan een richtlijnen vanwege aanleveren? No problem. Wij vervaardigen uw logo voor niets na.

Een Dopper kan zijn ons ideaal relatiegeschenk vanwege ondernemers en sportclubs en kan zijn te drukken met eigen (bedrijfs)logo. Geef het via ondernemers@simplycolors.nl jouw wensen door en wij produceren daar ons originele Dopper van! 

Jouw ontvangt na je bestelling binnen 4 uur ons digitaal drukvoorbeeld per email. Deze kan zijn op schaal en in de via jou opgegeven kleurcombinaties.

Hoe weet je echt er goed bedrukt wordt? U dan ook ontvangt na bestelling in 1 dag een digitale drukproef. Hierop staat dit middel afgebeeld betreffende de opdruk in kleur en op schaal.

De bidon Hiking is een stevige en waardevolle drinkfles betreffende schroefdop. U dan ook kan dit product voor veel uiteenlopende gelegenheden benutten. Zo kan zijn dit een perfect cadeau vanwege schoolleerlingen en ons goed relatiegeschenk teneinde te melden gedurende ons jubileum of ander event. U kunt de fles betreffende logo aangaande uw beurs tevens uitdelen tijdens ons sportdag waterfles met opdruk ofwel wanneer presentje weggeven met klanten van uw evenement.

Daar zijn zeer veel verscheidene waterflessen waaruit u dan ook kunt kiezen, allemaal te bedrukken met de bedrijfslogo. Enkele verhalen zijn zelfs in full colour te drukken, waardoor uw logo ofwel ander vormgeving genoeg mooi uitkomt.

Dit vervaardigd het een waterzak ook milieuvriendelijk en duurzaam kan zijn. Na het drinken op is kun jouw een opvouwbare drinkfles opvouwen en meenemen opdat die later weer kan worden aangewend.

Het kan zijn gezond, sportief en aangenaam! Mineraalwater, overal ter aardbol is het gedronken en een ieder heeft dit nodig. In feite zijn daar enkel doch positieve eigenschappen te bedenken aan het middel drinkwater.

‘Vandaag besteld, morgen in woonhuis’? Welke vlieger gaat jammer genoeg niet op. Hetgeen dan immers? Wij tonen het reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, waardoor je exact weet als je je bestelling kan verwachten.

Een Dopper is vaatwasserbestendig tot 65°C en leverbaar in 8 frisse tinten. Laat een Dopper drukken en draag zo bij met projecten waarbij minderbedeelde lieden ook een beschikking krijgen aan drinkwater en sanitaire voorzieningen. Wij drukken de Dopper weet vanaf 30 stuks.

Wees op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwtjes! Schrijf jouw in vanwege de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bezoek actie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *